Finanse
-
Finanse
Cześć, sporo się zastanawiam, co mam zrobić i jak ma to wyglądać, ale może Wy będziecie mieli dla mnie odpowiednie wskazówki. Stąd chodzi o pożyczki. Czy takie pomoce jak doradca kredytowy Koszalin są właściwe? Bo jeszcze ja powiedziałabym, że to jest ważne i kluczowe, by zadbać o siebie i o swoje finanse.
-
Re: Finanse
W sumie nie każdy z nas musi się znać na wszystkim i gdy chodzi np. o kwestie finansów to moim zdaniem bardzo ważną sprawą jest również to aby wiedzieć jak najwięcej na ten temat. Całkiem niedawno udało mi się natrafić na bardzo interesujący wpis https://prawoprosto.pl/cechy-dobrego-doradztwa/ gdzie właśnie fajnie opisano cechy dobrego doradztwa.
-
Dobry doradca kredytowy może uratować przed władowaniem się w coś na lata z kiepskimi warunkami
-
Też uważam że należy pamiętać przede wszystkim o tym.
-
W tej kwestii wiele osób miało problem z czymś takim jak kredyt we frankach, dlatego pod tym kątem jednak uważam, że fajnie będzie to przemyśleć. Dziś frankowiczom potrzebne jest coś takiego jak zabezpieczenie roszczenia kredyt frankowy wzór , a to jednak nie jest łatwo samodzielnie zrobić. No, co wy na to?
-
Macie jakieś rady jak mądrze inwestować w akcje i obligacje ? Mam trochę oszczędności, które chciałabym zainwestować, bo przez obecną inflację tylko tracą na wartości.
-
Na pewno warto się zatrzymać i przemyśleć sobie kwestię naszych finansów oraz przyszłości... Dlatego tutaj https://www.nntfi.pl/finanse-po-godzina ... -emeryture możecie poczytać sobie artykuł z którego możecie dowiedzieć się jak obliczyć sobie emeryturę. Myślę, że każdy jest tego ciekawy...
-
Też uważam że lepiej zadbać o swoją emeryturę aby na starość mieć z czego żyć.
-
Na pewno warto część środków ulokować w mennicy skarbowej i jednocześnie udało mi się już w ten sposób już naprawdę sporo zaoszczędzić. Do tego licząc na pełne wsparcie obsługi. Do tego można spać spokojnie zabezpieczając swoje oszczędności przed inflacją i też zadbać o swoją emeryturę!
-
-
W dzisiejszych czasach trzeba być bardzo ostrożnym
-
Też zastanawiam się nad obligacjami. Jeśli chodzi o Polskie obligacje to i tak wypadają świetne na tle tych zagranicznych. Mnie jednak interesują bardziej polskie obligacje. Hossa na rynku długu może potrwać jeszcze do połowy roku, więc sprawa nie wygląda ciekawie. Jak obstawiacie, czemu obligacje drożeją ?