Nie, ale może niewielu korzystało z usług lutnika z Wrocławia. A może część forumowiczów siedzi w pracy/zakuwa/śpi/gra koncert.
Wyluzuj. Chyba nie jest Ci potrzebny lutnik z Wrocka akurat w niedzielę po jedenastej wieczorem.
Paje kierowniku szanowny, nie ma tu znaczenia, o której porze napisałem tą wiadomość, bo to nie jest czat, tylko forum. I to nie powinno oznaczać, że w momencie, w którym piszę, muszę się natychmiast widzieć z lutnikiem...
Zbyszek Wiącek z firmy Martch - świetny lutnik, dobry gitarzysta i bardzo sympatyczny gość
Roman Rolka - partacz, którego odradzam, facet robi z drzew owocowych coś co tylko wizualnie przypomina gitary, nawet nie potrafi dobrze polutować pickupy
znam 3 gitary z Jastrzębia w których są jego przetworniki, powiem ci tylko tyle, że kolega wywalił ze strata oryginalne i gra na Wiąckowych, więc wszystko jasne
Hardi, a ile dales za tego Luke'a od Wiacka?
Przyznam ze mialem juz stycznosc z kilkoma wisolami lutniczymi, jedne byly gorsze inne lepsze, ale gitary Wiacka zajefajnie mi sie podobaja. To jest jedyny Polski lutnik ktorego gitary zupelnie mi pasuja z wygladu. Niestety nigy nie mialem ich w lapach a szkoda, bo ciekaw jestem jak sie spisuja. Kurde jak ja kocham bindingi wokol gryfu