Coma
-
Re: Coma
chyba że to metalica
teksty pisane przez [color=#00BF00]zxcvbnmasdqwe[/color] są tekstami pisanymi przez [color=#00BF00]zxcvbnmasdqwe[/color]
-
feel też jest jedyny w swoim rodzaju 

teksty pisane przez [color=#00BF00]zxcvbnmasdqwe[/color] są tekstami pisanymi przez [color=#00BF00]zxcvbnmasdqwe[/color]
-
Wg. mnie podobny poziom. A teraz możecie zacząć bićzxcvbnmasdqwe pisze:feel też jest jedyny w swoim rodzaju

Dobre w pigmej.
-
Tak samo jak inne zespoły. Zreszta ja w sumie nie lubie feela bo teksty ma słabe. A o grze już nie wspomne. Kto mysli inaczej ma do tego prawo ale wiadomo jak jest. 

Szukam dźwięków które połączą ludzi a nie będą ich dzielić :)
- pawelhajduk67
Coma to jedyny polski zespół, którego czasem lubię posłuchać.
Dawało po oczach to zmieniłem
P.
Dawało po oczach to zmieniłem
P.
- Arnold Layne
<nastoletnia fanka comy mode>AAAAAAAHHHHHH OHHHHHHH JAKIE PIENKNE SŁOWA
ORGAZM INTELEKTUALNY</nastoletnia fanka comy mode>
Muzycznie Coma jest imo średnia, ale teksty sprawiają, że nie mogę ich słuchać.
ORGAZM INTELEKTUALNY</nastoletnia fanka comy mode>
Muzycznie Coma jest imo średnia, ale teksty sprawiają, że nie mogę ich słuchać.
- clansman
Ja przez pewien czas słuchałem Comy ale trwało to bardzo krótko i mogę teraz spokojnie powiedzieć że jest to zespół przeciętny a niestety wokal miejscami jest na prawde tragiczny. Natomiast jeśli się nie zgłębiać w ich teksty i to jak grają to brzmi nawet nie tak okropnie źle. 

I know what I want and I say what I want and noone can take it away!
- Małpa Bez Ambicji
Abstrahując od comy, która najzwyczajniej mnie nie rusza, smęcocy wokal, wolne jakieś to, nie wytrzymam powyżej minuty, zauważcie, że język polski jest bardzo trudnym językiem do pisania tekstów dobrze brzmiących w muzyce rozrywkowej, jednocześnie mających jakiś wielki sens. Prostota - źle, przerost formy nad treścią - źle, najłatwiej sięgnąć po angielski, ale to się robi tanie. Dlatego mnie cieszy jak jakikolwiek zespół znajdujący fanów większej skali pisze w ojczystym języku, a czy dobrze mu to wychodzi to mnie to powiewa.
- George Hamillton
Nie no sorry , Coma to totalnie bezpłciowy zespół 
Od czasu do czasu trafi się jakiś fajniejszy riff czy zagrywka,ALe poza tym to lipa straszna.IMO oczywiście.
Denerwują mnie strasznie, teksty które na siłę mają coś przekazać czy podchodzić pod poezję.Szczególnie w wydaniu roguckiego ,który robi to wręcz bardzo nieudolnie.
Poziom techniczny jego "poezji" przypomina mi naszego innego jakże wielkiego tekściarza : Grabaża.Po prostu tego się słuchać nie da ,już pomijam banalną i schematyczną budowę utworów, czy monotonny, cały czas idący prawie tak samo wokal,ale gdy dociera do mnie sens (a właściwie bezsens) tekstu ,aż się we mnie gotuje.Beznadzieja.
I proszę mi nie mówić ,że po polsku nie da się pisać dobrze i z sensem.
Wystarczy posłuchać "Warszawę" T.love. Poza tym : Hey,Chylińska, Maleńczuk i pudelsi ,Republika ,TSA,Dżem,Myslovitz ,oraz wiele innych kapel , o których teraz zapomniałem.
Nie da się? Da się. A kapele pokroju Coma,Strachy na lachy,Feele i inne badziewia niech pozostaną na poziomie szkoły średniej i gimnazjum.Poza tym wystarczy popatrzeć kto przychodzi na koncerty: )

Od czasu do czasu trafi się jakiś fajniejszy riff czy zagrywka,ALe poza tym to lipa straszna.IMO oczywiście.
Denerwują mnie strasznie, teksty które na siłę mają coś przekazać czy podchodzić pod poezję.Szczególnie w wydaniu roguckiego ,który robi to wręcz bardzo nieudolnie.
Poziom techniczny jego "poezji" przypomina mi naszego innego jakże wielkiego tekściarza : Grabaża.Po prostu tego się słuchać nie da ,już pomijam banalną i schematyczną budowę utworów, czy monotonny, cały czas idący prawie tak samo wokal,ale gdy dociera do mnie sens (a właściwie bezsens) tekstu ,aż się we mnie gotuje.Beznadzieja.
I proszę mi nie mówić ,że po polsku nie da się pisać dobrze i z sensem.
Wystarczy posłuchać "Warszawę" T.love. Poza tym : Hey,Chylińska, Maleńczuk i pudelsi ,Republika ,TSA,Dżem,Myslovitz ,oraz wiele innych kapel , o których teraz zapomniałem.
Nie da się? Da się. A kapele pokroju Coma,Strachy na lachy,Feele i inne badziewia niech pozostaną na poziomie szkoły średniej i gimnazjum.Poza tym wystarczy popatrzeć kto przychodzi na koncerty: )
http://pl.myspace.com/georgehamillton
- Małpa Bez Ambicji
No dobra
Było późno, wybacz 

- wroorzek
pojechałeś:D teraz fani Comy będą Ci pikiety pod domem robić z żadaniami przeprosin za porównaniazxcvbnmasdqwe pisze:feel też jest jedyny w swoim rodzaju

[color=#000080]Wytrzaśnięty boczkowy złodziej:mały, ciepły, puszysty, okrągły i na dwoch łapkach. I noc nie chciała odejść...wypłosz[/color]
- Arnold Layne
Ja tam Comy nie lubię nawet bardziej niż feela.