Potrzebuje taki zestaw za ok 800-900zł z gitar patrzyłem na washburn-a t14 i
piec randall RX35BM ale co do pieca nie jestem pewien ale gitara wydaje mi sie całkiem niezła...... Co sądzicie o tym zestawie może mi cos doradzicie..zestaw ma być bardziej do grania domowego
gitara i piec na początek
-
Trudno Ci doradzic gdyz nie wien na jakim etapie jest Twoj poczatek.W/g mnie na poczatek nadaje sie kazda gitara i kazdy piec.W pozniejszym etapie sam postawisz sobie kryteria odnosnie gitary lub pieca.Moze trafisz do zespolu ktory Ci narzuci jakie masz miec brzmienie itp.
Sprobuj kupic cos taniego na allegro.Pamietaj o jednym ze o grze nie decyduje sama gitara tylko gitarzysta.
Sprobuj kupic cos taniego na allegro.Pamietaj o jednym ze o grze nie decyduje sama gitara tylko gitarzysta.
- radolus
- Kontakt:
-
witaj,
jeśli to jeszcze aktualne to mam na sprzedaż za jakieś 550zł zestaw: Gitara Presto lang + pokrowiec + kabel + piec GuitarAmp 60w.
Zestaw nie jest ani nowy ani mega ładny, ale ma wszystko co na początek potrzeba
dorzucę jeszcze jakieś zapasowe struny.
jeśli jesteś zainteresowany to gg: 9735905
jeśli to jeszcze aktualne to mam na sprzedaż za jakieś 550zł zestaw: Gitara Presto lang + pokrowiec + kabel + piec GuitarAmp 60w.
Zestaw nie jest ani nowy ani mega ładny, ale ma wszystko co na początek potrzeba

jeśli jesteś zainteresowany to gg: 9735905
- NiecnyKsiaze