Pozdro

Czy to jest żart?mihauu pisze:Co do Roguca może i jest trochę arogancki ja sobie to tlumacze iż jest to część jego geniuszu i tyle.
A mogę dowiedzieć się kim są ci pozostali, którzy piszą tak dobre teksty jak on?mihauu pisze:Obecnie w Polsce niewiele osób pisze dobre teksty on jest jedną z osób która robi to bardzo dobrze.
Dlaczego żart ? W pewnym sensie jest genialny bo mało kto pisze takie teksty i do tego umie je tak dosadnie wyrazić wokalnie.Tomaaz pisze:Czy to jest żart?mihauu pisze:Co do Roguca może i jest trochę arogancki ja sobie to tlumacze iż jest to część jego geniuszu i tyle.
A mogę dowiedzieć się kim są ci pozostali, którzy piszą tak dobre teksty jak on?mihauu pisze:Obecnie w Polsce niewiele osób pisze dobre teksty on jest jedną z osób która robi to bardzo dobrze.
Każdy ma swoje spojrzenie ja mam inne. Co do grafomanii owszem w szczególności najnowsza płyta. "Pozbawione ładu" w pewnym sensie na pierwszy rzut oka tak, ale wszystko jest starannie przemyślane i składa się na jedną spójną sensowną całość. Nie sądzę aby pisząc teksty kierował się głownie swoja grafomanią do tego stopnia żeby utwór ciekawie brzmiał i był pozbawiony sensu.Emerson Graaf pisze: (wulg.), nie genialny. Jego teksty są miałke, pozbawione ładu, sensu, grafomanią bije na kilometry. Głos ma fajny, ale nic ponadto.