Znajomy z pewnego innego forum nie związanego w zasadzie z muzyką zadał mi takie o to pytanie (ja niestety za laikowaty jestem żeby mu jakos sensownie doradzic czy odpowiedziec ale moze wy bedziecie mieli jakies pomysly):
Cytuj:
Ja chcę zrobić bardzo prostą rzecz. Coś w rodzaju testu kina domowego. Wiem, że różne takie testy można ściągnąć gotowe, ale jeszcze nie znalazłem tego co mi potrzeba. Wszystkie co do tej pory widziałem opierały się na zasadzie, że są jakieś teledyski skomponowane w 5.1, DTS albo i 7.1 a na tym cokolwiek ustawić w kinie domowym to się nie da. Potrzebny mi jest jednostajny "stukot" np metronomu który pojawiać będzie się na rotacyjnie na poszczególnych kanałach. Sam ten "stukot" do zrobienia jest prosty, ale problemy napotykam gdy chcę zrobić to w ilości kanałów większej niż stereo. Ściągnąłem już kilka programów kombajnów które takie coś powinny bez problemu zrobić, ale nie mogę ich zmusić do działania na wielu kanałach.
Macie jakieśpomysły co by mu przekazać, programy itd etc. ? (Stereo to faktyycznie prościutko ale takie 5.1 to w zasadzie nie miałbym pomysłu jakby zrobić)...
Z góry dzięki za odpowiedzi i jakieś pomysły.