|
|
|
|
|
Linki do różnych śmiesznych rzeczy
|
|
|
| Autor |
Wiadomość |
|
October
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 14 Mar 2010 12:58 |
|
Dołączenie: 09 Maj 2007 16:43 Posty: 2231 Miejscowość: Pomerania
|
| Góra |
|
 |
|
EooN
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 14 Mar 2010 13:12 |
|
Dołączenie: 09 Lis 2009 20:46 Posty: 241 Miejscowość: Bytom
|
|
| Góra |
|
 |
|
October
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 14 Mar 2010 14:36 |
|
Dołączenie: 09 Maj 2007 16:43 Posty: 2231 Miejscowość: Pomerania
|
| Góra |
|
 |
|
Arnold Layne
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 14 Mar 2010 15:42 |
|
Dołączenie: 09 Lut 2009 22:00 Posty: 1378
|
|
| Góra |
|
 |
|
jstryjecki
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 15 Mar 2010 12:34 |
|
Dołączenie: 21 Mar 2009 05:03 Posty: 302
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rlyeh
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 15 Mar 2010 15:59 |
|
Dołączenie: 14 Sie 2006 18:37 Posty: 2669
|
Cytuj: W mieście otwarto agencję towarzyską. 12 -letni synek, pyta ojca: - Tato, a co właściwie robi się w agencji towarzyskiej? Ojciec mocno zakłopotany odpowiada: - Synku, ogólnie rzecz biorąc można powiedzieć, że robi się tam człowiekowi dobrze za pieniądze. Synek jest ciekawy i kiedy dostaje od ojca pieniądze na kino, zamiast pobiec na film biegnie do owej agencji i dzwoni do drzwi. Otwiera mu zdziwiona pani: - A co ty chłopczyku chciałeś? - No, chciałem, żeby mi zrobić dobrze, mam nawet pieniądze! Pani poprosiła chłopca do środka, następnie zaprowadziła do kuchni, ukroiła trzy duże pajdy świeżego chleba, posmarowała masłem, miodem i podała chłopcu. Chłopiec wpada do domu i krzyczy: - Mamo, tato byłem w agencji towarzyskiej. Ojciec o mało co nie spadł z krzesła, mamie oczy na wierzch wyszły. - I co?! - pytają nieśmiało rodzice - Dwie zmogłem, ale trzecią już tylko wylizałem... ...Matka zemdlała.
| Góra |
|
 |
|
Misza
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 17 Mar 2010 01:04 |
|
Dołączenie: 22 Paź 2007 23:21 Posty: 532 Miejscowość: Ustronie Morskie
|
Trochę to śmieszne, ale bardziej niesamowite. Nie wiedziałem gdzie zapodać, więc trafiło do śmiesznych rzeczy. powinno się Wam spodobać, bo temat bardzo muzyczny. http://www.2upblog.pl/2010/03/16/bobby-mcferrin-and-the-pentatonic-scale/
_________________ "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat oraz ludzka głupota, choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein
gg:1341506
|
|
| Góra |
|
 |
|
zxcvbnmasdqwe
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 17 Mar 2010 09:12 |
|
Dołączenie: 27 Cze 2006 09:44 Posty: 3459 Miejscowość: Lublinowo
|
http://www.youtube.com/watch?v=NcBoCK-A ... re=relatedkażdy zna, ale rozwaliło mnie to  w ogóle ilość przeróbek jednego (w sumie nie takiego śmiesznego filmiku  )
_________________ "MINA !!! Zabrała mój wzrok, zabrała moje przemówienie, zabrała moje słyszenie,zabrała moje ramiona,zabrała moje nogi, zabrała moją duszę" "to nie ty wybierasz subkulturę - to ona wybiera ciebie"
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rlyeh
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 17 Mar 2010 23:45 |
|
|
| Góra |
|
 |
|
Thoth
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 17 Mar 2010 23:46 |
|
Dołączenie: 13 Sty 2010 12:50 Posty: 187
|
|
| Góra |
|
 |
|
Bloodsucker69
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 18 Mar 2010 12:25 |
|
Dołączenie: 05 Paź 2008 20:48 Posty: 1131 Miejscowość: Tychy
|
Rlyeh napisał(a): http://www.youtube.com/watch?v=-EK9dQamYag Prawie umarłem ze śmiechu xD
_________________ I may have Alzheimer's, but at least I don't have Alzheimer's.
Piszę poprawnie po polsku.
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rlyeh
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 18 Mar 2010 12:55 |
|
|
No to czas na dowciap z morałem :( Cytuj: Czy już Ci się zdarzyło popatrzeć na innych ludzi w twoim wieku z tym dziwnym uczuciem: Ja chyba nie wyglądam tak staro? Jeżeli tak, ten dowcip ci się spodoba ...
Siedziałam w poczekalni u swojego nowego dentysty i rozglądałam się. Zauważyłam na ścianie dyplom ukończenia studiów, na którym figurowało jego pełne imię i nazwisko. Znienacka mi się przypomniał wysoki, przystojny, ciemnowłosy chłopak o tym samym nazwisku Chodził ze mną do liceum jakieś 30 lat temu. Czyżby mój nowy dentysta był tym chłopakiem, w którym się nawet trochę podkochiwałam? Jak go jednak zobaczyłam, szybko porzuciłam te myśli. Ten prawie łysy facet z siwiejącymi włosami, brzuszkiem i twarzą pełną zmarszczek był zbyt stary, by mógł być moim kolegą ze szkoły. A może jednak? Zapytałam go, czy nie chodził przypadkiem do XXVI LO? - Tak. Owszem, chodziłem i byłem nawet jednym z najlepszych uczniów, zarumienił się. - A w którym roku Pan zdawał maturę? - zapytałam. On odpowiedział: - W siedemdziesiątym szóstym. Dlaczego Pani pyta? - To Pan był w mojej klasie! - powiedziałam zachwycona. Zaczął mi się uważnie przyglądać. I następnie ten wstrętny, pomarszczony staruch zapytał: - A czego Pani uczyła?
| Góra |
|
 |
|
jstryjecki
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 18 Mar 2010 13:24 |
|
Dołączenie: 21 Mar 2009 05:03 Posty: 302
|
|
| Góra |
|
 |
|
bejton
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 18 Mar 2010 17:06 |
|
Dołączenie: 03 Sty 2009 13:44 Posty: 554 Miejscowość: Łęknice City
|
|
| Góra |
|
 |
|
Rlyeh
|
Temat postu: Re: Linki do różnych śmiesznych rzeczy Wysłany: 19 Mar 2010 16:34 |
|
|
Może ktoś nie zna. Cytuj: Byłem szczęśliwy. Byłem tak szczęśliwy jak tylko mógłbym to sobie wyobrazić. Z moją dziewczyną spotykałem się ponad rok i w końcu zdecydowaliśmy się wziąć ślub. Moi rodzice byli naprawdę zachwyceni i pomagali nam we wszystkich przygotowaniach do naszego wspólnego życia, przyjaciele cieszyli się razem ze mną a moja dziewczyna... była jak spełnienie moich najśmielszych marzeń. Tylko jedna rzecz nie dawała mi spokoju - dręczyła i spędzała sen z powiek... jej młodsza siostra. Moja przyszła szwagierka miała dwadzieścia lat, ubierała wyzywające obcisłe mini i króciutkie bluzeczki, eksponujące krągłości jej młodego, pięknego ciała. Często kiedy siedziałem na fotelu w salonie, niby przypadkiem schylała się po coś tak, że nawet nie przyglądając się, miałem przyjemny widok na jej majteczki. To nie mógł być przypadek, nie zachowywała się tak nigdy kiedy w pobliżu był ktoś jeszcze. Któregoś dnia siostrzyczka mojej dziewczyny zadzwoniła do mnie i poprosiła abym po drodze do domu wstąpił do nich rzucić okiem na ślubne zaproszenia. Kiedy przyjechałem była sama w domu. Podeszła do mnie tak blisko, że czułem słodki zapach jej perfum i wyszeptała, że wprawdzie wkrótce będę żonaty, ale ona pragnie mnie tak bardzo... i czuje, że nie potrafi tego uczucia pohamować... i nawet nie chce. Powiedziała, że chce się ze mną kochać, tylko ten jeden raz, zanim wezmę ślub z jej siostrą i przysięgnę jej miłość i wierność póki śmierć nas nie rozłączy. Byłem w szoku i nie mogłem wykrztusić z siebie nawet jednego słowa. Powiedziała "Idę do góry, do mojej sypialni. Jeśli chcesz, chodź do mnie i weź mnie, nie będę czekać długo". Stałem jak skamieniały i obserwowałem ją jak wchodziła po schodach kusząco poruszając biodrami. Kiedy była już na górze ściągnęła majteczki i rzuciła je w moją stronę. Stałem tak przez chwilę, po czym posmutniałem, odwróciłem się iposzedłem do drzwi frontowych. Otworzyłem drzwi i wyszedłem z domu, prosto, w kierunku zaparkowanego przed domem samochodu. Mój przyszły teść stał przed domem - podszedł do mnie i ze łzami w oczach uściskał mówiąc "Jesteśmy tacy szczęśliwi, że przeszedłeś naszą małą próbę. Nie moglibyśmy marzyć o lepszym mężu dla naszej córeczki. Witaj w rodzinie!" A morał z tej historii... Zawsze trzymaj prezerwatywy w samochodzie.
| Góra |
|
 |
Kto jest na forum |
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość |
|
Nie możesz zakładać nowych tematów na tym forum Nie możesz odpowiadać w tematach na tym forum Nie możesz edytować swoich postów na tym forum Nie możesz usuwać swoich postów na tym forum Nie możesz dodawać załączników na tym forum
|
|
| | |
|